Vi jobber som konsulenter for å orientere og hjelpe spillere fra vårt akademiprogram med å finne nye muligheter i utlandet.

Disse spillerne som vises på bildene ble signert etter å ha deltatt på aktivitetene våre, spesielt som en del av Traveling Team som dro til Roma i 2013.

Etter denne opplevelsen er flere av våre unge spillere utsatt for å motta lignende alternativer for å spille i utlandet.

GÅ TIL NESTE NIVÅ !!

Vårt konsulentprogram er basert på 4 trinn:

  1. Informere: Vår ansikt til ansikt -konsultasjon gir en generell oversikt over de potensielle alternativene basert på individuelle behov. Etter primær evaluering og screening, blir vår klient presentert en konsulentavtale som viser alle deler av prosessen. Når vilkårene er godtatt, vil vår klient signere vår konsultasjonsavtale til fordel for programmet.
  2. Veiledende:Etter den signerte avtalen får vår klient noen nyttige kontakter, for eksempel utdanningsinstitusjoner (videregående skoler, universiteter), klubblag, klubbledere, sertifiserte FIBA -agenter, advokater, trenere, etc. Den nødvendige kommunikasjonshjelpen vil også gis for å sikre prosessen.
  3. Følgende : Når vår klient er i den riktige innstillingen, vil en oppfølging bli utført gjennom den fastsatte kontraktsperioden.
  4. Gjennomgang : Det vil bli gitt en endelig evaluering for å avgjøre nye/fremtidige potensielle alternativer.