Om Oss

RINTCH ACADEMY ble etablert i 2021 og er et idrettsakademi som tilbyr basketballutvikling og multisportaktiviteter til barn og ungdom.

Basketballutviklingsprogrammet er vår inspirasjon som inkluderer Individuell Trening, PT Duo, Liten Gruppe Trening, Basketball Camps, Basketball for Nybegynner og Spillerkonsulent. Gjennom dette programmet har vi lykkes med å utvikle basketballspillere i Norge.

Multisport -programmet er åpent for alle, spesielt for barn og unge med spesielle behov. Dette programmet er inkluderende for alle barn og unge og forbedrer både helsemessige fordeler ved deres personlige utvikling.

Vår motivasjon er å gjenskape en dynamikk i idrettssamfunnet ved å gjøre atmosfæren inkluderende, lærerik, flerkulturell, atletisk og gøy.

Oppdrag

“Øk interessen for basketball blant ungdom ved å tilby spillerne muligheter til å utvikle sin basketball og personlige ferdigheter gjennom trening av høy kvalitet i et flerkulturelt miljø”

SYN

“Å være referanseakademiet når det gjelder utvikling av mennesker i et pedagogisk, atletisk og morsomt miljø”

VÅRE VERDIER

“Vi fremmer verdier gjennom idrett: etikk, respekt, disiplin, samhørighet, selvtillit, sosialt ansvar, miljøbevissthet og mangfold i utdanning og idrett”

Spillere

  • Over 1800 spillere
  • +90 spillere som spilte proff
  • +90 spillere på landslag
  • +25 US College/University

CAMPS

  • 40 Camps in Norge
  • 12 Camps in Italie
  • 3 Camps in Frankrig
  • 3 Camps in Belgia

TRAVELING TEAM

  • Traveling i Italia, Belgia, Litauen og Marokko.
  • Først Skandinaviske lag som spilte i Afrika.

Hvem er Rintch?

Jeg er født og oppvokst i Brussel Belgia med kongolesisk bakgrunn, og startet min karriere i Belgia før jeg spilte US College Basketball ved Montgomery College i Maryland og fortsatte min høyere utdanning ved University of Maryland U. College. Da jeg var studentidrettsutøver i USA, trente jeg ungdom i beryktede organisasjoner til jeg ble assistenttrener i mitt «alma mater» ved Montgomery College. Som profesjonell spiller spilte jeg i de skandinaviske toppligaene i Danmark og Norge. På slutten av min spillerkarriere startet jeg mitt eget basketballakademi i Norge, og jeg fortsatte å videreutvikle min internasjonale erfaring ved å delta på leirer og klinikker på høyt nivå rundt om i verden. Etter hvert ble jeg i mitt utvidede internasjonale nettverk utnevnt til assistenttrener med Elfenbenskysten landslag under det afrikanske mesterskapet 2015 i Tunis. Målet mitt er å dele min erfaring med unge spillere som ønsker å realisere drømmene sine. Lære dem verdier av basketball og liv.

Flerspråklig Coach Educator Entreprenør

Belgia

US College Basketball

Proff i Skandinavia

Ungdomsutvikling

US College Basketball

Proff i Skandinavia

Elfenbenskysten seniorlandslag

NASM-sertifisert personlig trener

Jeg er en NASM- National Academy of Sports Medicine- sertifisert personlig trener og gruppeinstruktør både i USA og Norge.

Spesialpedagog

Gymlærer

Barnehagelærer

RINTCH.COM Basketball Academy

A.A. Fremmedspråk

B.A. Kommunikasjon

2 års høyskoleutdanning

4 års høyskoleutdanning

Når jeg spiller og trener i forskjellige land, må jeg snakke 8 språk:

fransk

Engelsk

Spansk

Lingala

Norsk

Dansk

Flamsk

Italiensk