Hva er RINTCH Basketball Camp?

RINTCH Camp ble lansert sommeren 2011 og er en flott mulighet for spillere som ønsker å trene med samme mote og intensitet som i de største basketballnasjonene. For å gjøre det, tar vi fra utlandet spesialiserte profesjonelle utenlandske trenere for å gi en kombinasjon av tekniske og fysiske treningsøkter som går fra grunnleggende til mer avanserte tilpassede øvelser til hvert gruppenivå.

Her er en video fra Norway International Summer Basketball Festival 2015:

Hvem kan delta på RINTCH Camp?

Alle fra 06 til 20 år kan delta da leiren er åpen for spillere fra alle klubber i Norge som går fra nybegynnere til landslagsnivå. Flere alumner spiller nå i den norske toppligaen (BLNO) -klubbene og US College.

Hvor er RINTCH Camp?

Hittil har vi lykkes med 35 leirer i Oslo og på Haugesund Vestlandet.

Hvor annerledes er RINTCH Camp?

Vi skiller seg fra andre leirer gjennom vår ekspertise: Kvalitets individuell opplæring. Dessuten er leiren vår flerkulturell på grunn av spillerne og trenerne med forskjellig bakgrunn. Denne særegenheten gir spillerne en stor ressurs for deres kulturelle berikelse. Ifølge spillerne våre er det som å trene i utlandet.

Hva annet på RINTCH Camp?

I tillegg til våre trenere fra utlandet og en kompetent stab, tar spillerne våre vare individuelt. Derfor har vi et forhold på 4 spillere for 1 trener. Vi sørger også for å følge spillerne våre med deres progresjon via vårt akademiprogram. I tillegg er det en fin måte å få en evaluering gjennom vårt konsulentprogram for de som ønsker å spille internasjonal basketball.

Forbedring er en prosess !!

Vi har fire leirer i året:

  • Sommer – 1. uke i august
  • Høst – 1. uke i oktober
  • X Mas – Dager før og etter jul
  • Påske – dager før påskeferie